уголемена простата

Естественото уголемяване на простатата у възрастните хора предизвиква сериозни оплаквания у някои от тях, а други я понасят много по-безболезнено. Независимо дали са налице симптоми на заболяването обаче на всеки мъж над 50-годишна възраст се препоръчва профилактичен преглед на жлезата, за установяване на състоянието й. Ето какво се препоръчва на мъжете, при които е установена хиперплазия (уголемяване) на простатата:

1. Не се отчайвайте. Уголемяването на простатата в болшинството от случаите е доброкачествено състояние, което е преодолимо с прилагането на правилни мерки.

2. Един от факторите, които могат да повлияят за оздравяването на жлезата е правилното хранене. Намалете мазнините и увеличете приема на домати, тиква и тиквени семки, нар, пъпеш.

3. Не се залежавайте. Заседналият начин на живот предразполага към уголемяване на простатата и обостря оплакванията от нея. Вместо това спортувайте и бъдете максимално физически активни, доколкото състоянието позволява.

4. Приемайте натурални продукти за облекчаване на състоянието си. Те не отстъпват по ефективност на синтетичните лекарства и за разлика от тях са абсолютно безвредни. Водещо и доказано такова средство е Простабор Форте, който съдържа екстракт от Сао Палмето. Простабор Форте е природното средство, донесло облекчение на милиони хора с уголемена простата. С приема на Простабор Форте вие получавате гарантирана помощ от природата за успешно преборване на хиперплазията на простатата – състояние, което не бива да ви отчайва.

borola