Трудно уриниране при мъжете – вероятно е простатата trudno - Преглеждания: 0 Външни публикацииentan.bgРазширени вени – причини, симптоми и лечениеcalorex.bgИндекс на телесната маса – началните стойности са важни!feminorm.comЗдрав сън при зрели жени – преодолимо предизвикателство!gingira.bgСлънцезащита за деца – ето най-разпространените митове!imunobor.comСлаба имунна система при деца – последица от пандемиятаocolut.comЛекарство за катаракта – ще замени ли операцията? Full view

Трудно уриниране при мъжете – вероятно е простатата

Трудно уриниране, съпроводено от смущаващи позиви за често уриниране са оплаквания, които задължително трябва да насочват мъжете към преглед при уролог. Това са два от главните симптоми при проблеми с простатата, най-вече при доброкачествено уголемяване на жлезата.

Колко често е нормално да се уринира

Изчислено е, че при нормални условия човек “ходи по малка нужда” около 6-7 пъти на ден. Нормално е при повишена консумация на течности честотата да се увеличи. Това обаче е обосновано явление. По-смущаващо е безпричинното зачестяване на позивите за уриниране, при това придружени от затруднения с провеждането на урината и невъзможност за “стискане”.

Как простатата води до трудно уриниране и други отделителни проблеми при мъжете?

Една от характерните и предразполагаща към проблеми особеност на простатата е това, че тя постепенно увеличава размерите си с годините. От друга страна анатомичното й разположение е такова, че уголемяването й неминуемо води до смущения от рода на трудно уриниране, слаба струя, невъзможност за пълно изпразване на пикочния мехур и прочее. Уретрата – тръбичката, която отвежда урината от мехура и я насочва към пениса обхваща простатата като пръстен. Така нарастването на жлезата притиска и постепенно блокира преминаването на урината през уретрата и затруднява нормалното уриниране. Затова проблеми с простатата са първото съмнение, което трябва да се появи у мъжете с трудно уриниране, особено ако са около и над средна възраст.

Основно потърпевши са възрастните мъже

Уголемяване на простатата се наблюдава като доброкачествено и естествено състояние при много от възрастните мъже. Счита се, че основна причина за това е натрупването на различни продукти, оставащи в жлезата и увеличаващи размерите й. Именно прекъсването на тези процеси и блокиране натрупването на подобни продукти се счита за ключов фактор за нормализиране размерите на простатата и преодоляване на проблемите с уринирането.

Кой е идеалният продукт за това?

Максимална ефективност и безопасност за разрешаване на проблема с уринирането при мъжете предлага приемът на природния продукт Простабор Форте. Неговото действие е насочено към потискане на ензимните реакции, които водят до уголемяване на простатата и предизвикват последващи затруднения с уринирането. Така Простабор Форте се превръща в продукт, на който всеки мъж със затруднено уриниране, предизвикано от проблем с простатата, може да разчита.

borola

guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
()
x