уголемена простата лечение

Напълно неинвазивен метод за допълващо лечение на уголемена простата запазва ефекта си повече от 3 години след лечебния курс. Задълбочените проучвания продължават, като се очаква да докажат, че ефектът на въпросния лечебен подход е дори още по-траен.

Уголемена простата – лечение

Уголемяването на простатата, известно и като доброкачествена простатна хиперплазия, е най-честият проблем с простатната жлеза при мъжете над 50-годишна възраст. Най-сериозните оплаквания при уголемена простата са свързани с трудното и често уриниране и появата на болки при уриниране (дизурия). Освен това голяма част от мъжете се оплакват и от нарушаване на сексуалните функции, за които също допринася уголемената простата.

Методът за лечение на уголемена простата, за който споменахме в началото, позволява както овладяване на неприятните проблеми с уринирането, така и възстановяване и поддържане на сексуалните функции. При това ефектът се запазва трайно напред във времето.

Въпросният метод за лечение на уголемена простата е свързан с приема на Сао палмето. Освен доказано ефективен във времето той е и неинвазивен, т.е.максимално щадящ здравето на мъжа. Приемът на Сао палмето е най-удачната алтернатива за мъже с уголемена простата, които имат непоносимост към лечение с медицински продукти или се страхуват от потенциалните рискове след операция на простатата.

Научен екип от Лисабон (Португалия) е проследил състоянието на 1000 мъже, които са преминали тримесечен курс на лечение на уголемена простата със Сао палмето. След проведената терапия резултатите са отчитани през 6 месеца в продължение на 3 години. Проследявани са размерите на простатата и останалата в пикочния мехур урина след уриниране.
Установено е, че над 90% от мъжете са почувствали осезаемо облекчение на симптомите. При 94% от мъжете, които преди лечението са ползвали катетър, той вече не е бил необходим. Най-радващото обаче е това, че при над 80% от лекуваните със Сао палмето мъже ефектът е бил траен и дори 3 години след лечението те не са усещали нови симптоми на уголемена простата.

Висококачествен продукт със Сао палмето за лечение на уголемена простата

Предлаганият у нас природен продукт Простабор Форте / Prostabor® Forte съдържа висококачествен пречистен екстракт от Сао палмето. Ефектът му е доказан по отношение намаляване размерите на уголемената простата и редуцирането на възпалението в нея. Продължителността на прием на продукта не е лимитирана. Той е напълно безопасен при продължителен прием и спомага за запазване на сексуалните функции на мъжа.

borola